vr 24 jan 20:15 - 21:55
Bekroond met vijf sterren in Algemeen Dagblad

Onze Henry

Henry van Loon
24 jan ’20
20:15 - 21:55
  • vr 24 jan
    20:15 - 21:55
    Theaterzaal

Je bedenkt het niet, maar je ziet het wel degelijk, waardoor je na afloop hoofdschuddend tegen je tijdelijke bedpartner fluistert: dat was nu echt weer iets voor onze Henry. In zijn vijfde show zoomt Henry van Loon met hilarische bespiegelingen en ontroerende liedjes in op zijn Brabantse roots.

Bovendien is de comedian en acteur, bij het grote publiek bekend van zijn glansrol als schoolconciërge Volkert in de tv-hitserie ‘De Luizenmoeder’, ditmaal persoonlijker dan ooit. Algemeen Dagblad beloonde hem daarvoor met vijf sterren: “Even hilarisch als confronterend. (…) ‘Onze Henry’ is een voorstelling waarin Van Loon grote indruk maakt en zijn stijl verbreedt en verdiept.”

De pers over Henry:

  • Algemeen Dagblad *****: “Even hilarisch als confronterend. (…) ‘Onze Henry’ is een voorstelling waarin Henry van Loon grote indruk maakt en zijn stijl verbreedt en verdiept.”
  • de Volkskrant ****: “Van Loon wisselt maffe verhalen, treffende imitaties en absurde expedities af met liefdevolle verhalen over zijn ouders.”
  • NRC Handelsblad ****: “In ‘Onze Henry’ heeft hij samen met regisseur Erik Whien een mooie balans gevonden tussen humor en ontroering.”
  • Trouw ****: “Sterke performer schept aangename verwarring.”

[reprise | toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]


 

Credits

tekst & spel: Henry van Loon, regie: Erik Whien, muziek: Peter Sambros, Jan Groenteman techniek: Patrick van Loon, Peter Sambros, publiciteitsfoto: Jouk Oosterhof, pruik: Ons mam

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie