TAPE FACE

The TAPE FACE Show
Cabaret zonder woorden, stand-up zónder taal
di 21 jan 20:15 - 21:15
di 21 jan ’20
20:15 - 21:15
  • di 21 jan ’20
    20:15 - 21:15
    Theaterzaal

In de wereld van show en cabaret zijn er tussen alle welbespraakte ratelaars ook stille acts die diepe indruk maken. TAPE FACE bijvoorbeeld. Zijn silent comedy-shows krijgen zoveel vier- en vijfsterrenrecensies dat hij geen geld meer hoeft te besteden aan publiciteit.

Brand. New. Show.

“Eindeloos inventief, verschrikkelijk grappig. Sublieme waanzin”, schreef Time Out. Wat er zo grappig is? Alleen TAPE FACE's uiterlijk al: een verwilderde blik, geëlektrocuteerd kapsel en een stuk zwarte ducttape op zijn mond. Enkel met zijn motoriek wikkelt hij elke zaal om zijn vinger. In deze nieuwe show is de sportieve medewerking van het publiek een belangrijk ingrediënt, evenals muziek, geluidseffecten en een heerlijke portie verbeeldingskracht. NRC Handelsblad zag TAPE FACE tijdens een van zijn vele shows op het Edinburgh Festival Fringe: “Hij creëert pure theatermagie, puttend uit een Chaplineske verbeelding.”

De pers over TAPE FACE:

  • The Scotsman *****:“A show that’s a delight from start to finish, that can be enjoyed by absolutely everybody.”


[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]  


Festival Visuals

Theater de Veste presenteert regelmatig een bijzonder visueel (internationaal) theateraanbod onder de noemer 'Festival Visuals'. Fascinerende juweeltjes van hoogstaande kwaliteit waarin beelden veelzeggend zijn. Het zijn voorstellingen van makers die gemeen hebben dat hun werk tot ver over de landsgrenzen succesvol is.