Het podium is voor de dansliefhebber

Stadsbal Delft #12

Theater de Veste en Dansschool Wesseling
4 jan
20:30

Begin het nieuwe jaar goed en kom naar de wintereditie van Stadsbal Delft. Een sfeervolle uitgaansavond, waar volop gedanst kan worden in verschillende dansstijlen. Voorafgaand aan het bal worden leuke workshops gegeven.

Naast dat je zelf heerlijk kan dansen in één van de drie dansarea’s, zijn er workshops vooraf en presentaties door professionals gedurende de avond. Tot op de dansvloer!


Het workshopprogramma wordt eind 2019 bekend gemaakt via deze website.

Foto en video opnamen

Tijdens dit evenement georganiseerd door Dansschool Wesseling en Theater de Veste mogen foto en video opnames worden gemaakt. Door deelname aan het Stadsbal Delft gaat u akkoord met het feit dat er beeldmateriaal voor publiciteitsdoeleinden wordt gemaakt, waar deelnemers op kunnen komen te staan. 

Laatste nieuws

Nieuwtjes, de laatste updates en presentaties worden allemaal bekend gemaakt via deze website en online via: www.facebook.com/stadsbaldelft

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie