Stadsbal Delft #12

Theater de Veste en Dansschool Wesseling
Het podium is voor de dansliefhebber
za 4 jan 20:30 - zo 5 jan 01:00
za 4 jan ’20
-
zo 5 jan ’20
Vanaf 20:30
  • za 4 jan ’20
    -
    zo 5 jan ’20
    Vanaf 20:30
    Theater de Veste

Begin het nieuwe jaar goed en kom naar de wintereditie van Stadsbal Delft. Een sfeervolle uitgaansavond, waar volop gedanst kan worden in verschillende dansstijlen. Voorafgaand aan het bal worden leuke workshops gegeven.

Naast dat je zelf heerlijk kan dansen in één van de drie dansarea’s, zijn er workshops vooraf en presentaties door professionals gedurende de avond. Er is een Salsa/Bachata area en er is een speciale Zouk-zaal. En we hebben het Theatercafé gereserveerd voor Ballroomn & Latin. Tot op de dansvloer!

Workshops

Voorafgaand aan het Stadsbal wordt om 19.00 uur een voorprogramma gepresenteerd. Tijdens het bestelproces kies je eerst een Stadsbal ticket en dit kan je aanvullen met één van onderstaande workshops/masterclass:

Masterclass Ballroom door: Joost en Sina

Joost en Sina zijn op dit moment eerste in de ranking van Nederland, het beste ballroom danspaar van het moment. Op het Stadsbal geven zij een masterclass. Om deel te nemen aan de masterclass is enige kennis van het ballroomdansen (stijldansen) wel noodzakelijk. Deze masterclass is alleen geschikt voor mensen die regelmatig stijldansen.

Workshop Mambo (SalsaOn2) door: Marsies Mambo

In de salsawereld staat Marlon Burkelo van Marsies Mambo bekend als autoriteit op het gebied van Mambo/SalsaOn2. Zij lesmethode brengt (gevorderde) dansers naar een hoger niveau. De workshop is vooral bedoeld voor mensen die al ervaring hebben met Salsa dansen, dus niet geschikt voor beginners.

Workshop Zouk door: TotallyZouk

TotallyZouk is misschien wel de grootste school in Nederland op het gebied van de Braziliaanse Zouk. De workshops van TotallyZouk zijn leuk en leerzaam. De workshop op het Stadsbal is geschikt voor mensen met enige ervaring (intermediate) in het dansen van Zouk, dus niet geschikt voor beginners.

=======================================

Foto en video opnamen

Tijdens dit evenement georganiseerd door Dansschool Wesseling en Theater de Veste mogen foto en video opnames worden gemaakt. Door deelname aan het Stadsbal Delft ga je akkoord met het feit dat er beeldmateriaal voor publiciteitsdoeleinden wordt gemaakt, waar deelnemers op kunnen komen te staan. 

Laatste nieuws

Nieuwtjes, de laatste updates en presentaties worden allemaal bekend gemaakt via deze website en online via: www.facebook.com/stadsbaldelft

Met show door danskampioenen Joost Findhammer en Sina Sawall

Onderdeel van