zo 17 nov 11:30
Winnaar van het Nationaal Vioolconcours Oskar Back

Niek Baar & Ben Kim

Zondagochtendconcert
17 nov ’19
11:30
  • zo 17 nov
    11:30
    Theaterzaal

Een heerlijk zondagochtendconcert door zeer talentvolle violist die wordt begeleid door de Amerikaanse pianist Ben Kim.

In januari 2018 won Niek het prestigieuze Nationaal Vioolconcours ‘Oskar Back’. Hij begon op achtjarige leeftijd met vioolspelen. Vijf jaar later werd hij toegelaten tot de jong talent-afdeling van het Koninklijk Conservatorium Den Haag, waar hij cumlaude afstudeerde. Niek vervolgde zijn opleiding in Berlijn op de Hochschule für Musik Hanns Eisler, waar hij in 2016 met de hoogst mogelijke score zijn Masterdiploma behaalde.

Niek wordt begeleid door de Amerikaanse pianist Ben Kim: “so much naturalness, sympathetic charisma and pleasant modesty, coupled with great virtuosity, are rarely experienced with a leading musician”.

[toegangsprijs inclusief koffie/thee | bewaakte garderobe]

Programma

Grieg, sonate voor viool en piano nr 2 Op 13; Johan Svendsen, romance voor viool en piano Op 26; Jean-Marie Leclair, vioolsonate in D Op 9; Mozart, sonate KV 304; Beethoven, sonate nr.5 in F Op 24 (Frühling Sonate)

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie