za 2 nov 20:15
Op ABBA: Thank You For The Music!

The tribute band to ABBA

ABBA GOLD EUROPE
2 nov ’19
20:15
  • za 2 nov
    20:15
    Theaterzaal

ABBA had alles wat een band zich wensen kan: fantastische liedjes(schrijvers), geweldige zangers en zangeressen en een feilloos gevoel voor show. De destijds baanbrekende muziek is ook nu nog razend populair en wordt volop gekopieerd en ‘geleend’ in hedendaagse popliedjes. Kijk naar het succes van de film ‘Mamma Mia! Here We Go Again’, een van de grote bioscoophits van 2018.

‘ABBA GOLD EUROPE’ is een prachtig eerbetoon. Vier topmuzikanten spelen onvergetelijke hits als ‘Dancing Queen’, ‘Gimme! Gimme! Gimme!’ en ‘Knowing Me, Knowing You’. De bandleden maakten eerder deel uit van de cast van ‘Mamma Mia’ op West End in Londen. Je krijgt dus een echt liveconcert en geen hologrammen!

Na afloop zal er een karaokeparty plaatsvinden in ons theatercafé, dus trek je stoute schoenen aan en vraag een nummertje aan om de avond goed af te sluiten!

[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie