Lol is een serieuze zaak, maar de lach regeert

De Minister van Enthousiasme

Peter Heerschop
30 okt
20:15

Vrijwel alle zalen, waaronder die van ons, zaten tot de nok toe gevuld. Dus gaat Peter Heerschop nogmaals het land in om in functie van Minister van Enthousiasme uit te leggen waarom je vrolijker wordt als je begint te twijfelen aan je zekerheden. En dat je het snelst leert als je het gevoel hebt dat het fout mag gaan.

Peter geeft voorbeelden van dingen die totaal verkeerd zijn gegaan, zodanig dat jij er hard om moet lachen omdat je beseft dat anderen soms nog onnozeler zijn dan jezelf. Lol is een serieuze zaak, maar de lach zal regeren tijdens de tweede termijn van deze minister.

[reprise | toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]

Credits

Tekst: Peter Heerschop, Adviezen: Raoul Heertje, Regie: Raoul Heertje, Beeld/montage: Titus Tiel Groenestege, Lichtontwerp: Jantje Geldof (GVDO), Decor: Harry de Dood, Techniek: Sebastien Jongejans, Tjerk Riemersma

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie