Operareis naar het Zuiderstrandtheater

Il Barbiere di Siviglia - Rossini

Nederlandse Reisopera
23 okt
18:00
  • wo 23 okt
    18:00
    Zuiderstrandtheater

Wegens groot succes in 2013 in reprise: ‘Il barbiere di Siviglia’ in een regie van Laurence Dale, met o.a. Karin Strobos (Rosina), Mark Milhofer (Almaviva) en Brunò Pratico (Bartolo). Na een geflopte première in 1816 begon ‘Il barbiere’ gestaag aan een zegetocht die nog lang niet ten einde is. 

De dolle komedie over de Sevillaanse kapper die de verliefde graaf Almaviva aan zijn mooie en streng bewaakte Rosina helpt, is nog steeds extreem populair. Het beroemde Largo al factotum waarmee Figaro zijn entree maakt, is het meest iconische operafragment ooit geschreven.

Operreizen

Wegens succes en als waardevolle aanvulling op onze muziekprogrammering bieden we een bezoek aan twee prachtige operaproducties in het Zuiderstrandtheater te Scheveningen. Een operareis vanuit Delft met inleiding in de bus.

Vertrek van de bus bij Theater de Veste (Delft) om 18.00 uur. Wilt u zo vriendelijk zijn om ruim op tijd aanwezig te zijn? De bus vertrekt aan de achterzijde van het theater, nabij de ingang van de Parkeergarage Zuidpoort.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie