Whitemoor Photography
vr 11 okt 20:15
Theatercollege over strafrecht

Strafrecht? Levensecht!

Gerlof Meijer
11 okt ’19
20:15
  • vr 11 okt
    20:15
    Theaterzaal

Gerlof Meijer is sinds 1993 strafrechter en gaf jarenlang leiding aan verschillende rechters. Hij bemerkte dat er in de samenleving veel vragen leven over strafrecht en trok met succes de Nederlandse zalen in.

In dit vernieuwde programma geeft hij inzicht in dilemma’s waarmee strafrechters hebben te maken. Hoe hak je de knoop door in ernstige strafzaken met een ontkennende verdachte? En waarom krijg een serieverkrachter geen levenslang? Meijer brengt het strafrecht dichtbij en probeert antwoord te geven op onze vragen.

Met behulp van foto's, filmpjes en muziek behandelt Gerlof Meijer verschillende casussen om zo zijn verhaal over strafrecht te vertellen. Want, dat is niet altijd zoals men denkt dat het is. Misverstanden over strafrechters en het gehele rechtssysteem worden met beide handen aangepakt en eens goed opgehelderd. Hoe zit het nou echt?

[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]

 

 

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie