vr 13 sep 20:15
Voor het eerst weer alleen op het toneel

De Canon

Freek de Jonge
13 sep ’19
20:15
  • vr 13 sep
    20:15
    Theaterzaal

Tijdens 'De Week van Freek' ter ere van het 100-jarig bestaan van de Haarlemse Schouwburg was een avond uitgetrokken voor de grote verhalen. In samenwerking met het Haarlems Dagblad is het publiek gevraagd een lievelingsverhaal uit het oeuvre van Freek te kiezen. Dit leverde een heuse top-tien op waaruit hij een keuze maakte.

De voorstelling was voor Freek een verrassend groot genoegen om te spelen en het publiek was laaiend enthousiast. Dit smaakte naar meer: en dus komt Freek op 13 september naar Theater de Veste om die grote verhalen te gaan spelen onder de titel 'De Canon'.

Wie de definitie van canon leest begrijpt dat er geen passender titel voor dit programma te bedenken is. Alles wat u uw kinderen en kleinkinderen zou willen laten horen zit er in. Van hilarisch tot diep, van klassiek tot nieuw, van leerzaam tot opruiend.
 

De Spin, het Kistje, De Morgenwijding en zo kunnen we nog wel uren doorgaan. Fris uw geheugen op en ervaar hoe actueel de verhalen nog zijn.
 

De pers over Freek de Jonge:

  • De Volkskrant (****) “Het Nederlandse cabaret kan nog niet zonder Freek de Jonge”
  • Trouw (*****) “Freek is en blijft de meester, fenomenaal”
  • De Standaard (*****) “De nieuwe voorstelling van Freek de Jonge behoort tot het beste wat hij ooit gemaakt heeft, en dus per definitie tot het beste wat het Nederlandse en Vlaamse cabaret de voorbije halve eeuw heeft voortgebracht”

[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]

Nieuwe programmering

Dit programma komt in plaats van de eerder aangekondigde reprise voorstelling van 'De Suppoost'. Bezoekers die in de voorverkoop een ticket hebben gekocht worden/zijn door Theater de Veste op de hoogte gesteld.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie