Paradijskleier

Lenette van Dongen
Lenette laat je weer verliefd worden op je eigen leven
vr 24 mei en za 25 mei
vr 24 mei ’19
en
za 25 mei ’19

Zit je uitgeput op de bank gevangen tussen droom en werkelijkheid en weet je het ook allemaal even niet meer? In ‘Paradijskleier’ fileert Lenette van Dongen op hilarische wijze jouw dromen en laat je weer verliefd worden op je eigen werkelijkheid. Saai is het nieuwe spannend. Vandaag is Lenette’s lievelingsdag. En ook die van jou.

‘Paradijskleier’ is de opvolger van het zeer goed ontvangen ‘Tegenwind’: “Het allerbeste uit haar oeuvre. Als een van de weinigen in het genre weet Lenette van Dongen haar publiek werkelijk mee te nemen in haar vertelling. Ze neemt de zaal in vertrouwen en schept een aangenaam soort intimiteit, waarin haar verhalen perfect gedijen.” (Algemeen Dagblad ****)
 

Het Parool **** over ‘Tegenwind’:
“Misschien wel de beste conference van dit seizoen. ‘Tegenwind’ is de meest persoonlijke voorstelling die Van Dongen ooit maakte. En zonder twijfel haar beste sinds ‘Nikè’ (2008). (…) Van Dongens blakende gezondheid en geluk klotsen van het podium af en blijven vervolgens in de zaal hangen. Het is fijn bij haar in de buurt te zijn.”

NRC Handelsblad **** over ‘Tegenwind’:
“Dit feelgoodcabaret heeft het effect van lichttherapie bij een winterdepressie.”