Om alles!

Richard Groenendijk
Alsof je in een warm bad stapt
vr 3 mei 20:15
vr 3 mei ’19
20:15
  • vr 3 mei ’19
    20:15
    Theaterzaal

“Richard Groenendijk bewijst met zijn authentieke stijl tot de grote komieken van ons land te behoren”, schreef Algemeen Dagblad in een vijfsterrenrecensie over ‘Om Alles!’. Zijn meest succesvolle cabaretprogramma tot nu toe oogstte uitsluitend lovende recensies, uitverkochte theaters en laaiend enthousiast publiek.

Logisch, want we zien Richard van z’n scherpste, grappigste, persoonlijkste en meest adremme kant. Bijna twee uur hilarische verhalen, opzienbarende ontboezemingen en niet te versmaden typeringen. Hij heeft een grote mond, maar een klein hartje. “Een antiheld met allure!”, schreef Het Parool. Dit seizoen voor het allerlaatst. Mis dit dus niet. Om Richard Groenendijk. Om z’n verhaal. Om alles!

Algemeen Dagblad *****:
“In ‘Om alles!’ bewijst Richard Groenendijk met zijn authentieke stijl tot de grote komieken van ons land te behoren.”

de Volkskrant ****:
“Hoogstaand amusement met scherp randje. (…) Met zijn snelheid, sterke timing en arsenaal aan stemtyperingen heeft Groenendijk het vermogen een zaal te laten brullen van het lachen.”

De Telegraaf ****:
“Het is bij Groenendijk alsof je in een warm bad stapt. (…) Richard Groenendijk gedijt op het podium en trakteert zijn publiek wederom op hilarische verhalen en mooie liedjes.”

[ticket inclusief drankje | bewaakte garderobe | reprise]

Credits

regie: Wimie Wilhelm | spel: Richard Groenendijk