Groot Succes 2

Ronald Snijders
Taalgrappen, gedachtekronkels en maffe liedjes
wo 1 mei 20:15 - 21:45
wo 1 mei ’19
20:15 - 21:45
  • wo 1 mei ’19
    20:15 - 21:45
    Theaterzaal

Nederland staat aan de vooravond van het nieuwe programma van Ronald Snijders: ‘Groot Succes 2’, de opvolger van – u raadt het al – ‘Groot Succes’, dat tot op heden de theaters niet haalde. Ook nu zal de absurdist zijn publiek verbluffen met taalgrappen, nieuwe woorden, dwaze liedjes en niet te plaatsen gedachtekronkels.

Voor zijn vorige voorstelling ‘Welke Show’ ontving Snijders een nominatie voor de Poelifinario, de belangrijkste cabaretprijs van Nederland. En dan schreef hij ook nog bestsellers als ‘De Schrikkelkalender 2016’ en ‘De Alfabetweter, 1000 nieuwe woorden die het niet gaan redden’. “Een kruising van taaluitvinder, moppentapper, verstrooide professor, Toon Hermans en een doorgedraaide 3D-print van Herman Finkers.” (Theaterkrant over ‘Welke Show’) 

“Een groot feest van absurditeiten, woordgrappen, slapstick en maffe liedjes. Hij slaagt erin vrijwel geen enkele zin logisch op de vorige te laten aansluiten. Het enige logische is de slappe lach die al deze onzin losmaakt bij de toeschouwer.”

de Volkskrant **** over ‘Welke Show’

Credits

tekst, muziek en spel: Ronald Snijders | tekstbijdragen: Fedor van Eldijk