Flitsend voetenwerk van internationale breakdancetoppers

Between Us

The Ruggeds
vr 5
april

Het zijn internationale toppers op het gebied van breakdance, ze dansten in een clip van Justin Bieber, gooiden hoge ogen op het WK Breakdance en zijn het grote voorbeeld voor de Nederlandse B-Boys en B-Girls. We hebben het natuurlijk over The Ruggeds, die vorig jaar een sensationeel visitekaartje afgaven in de (internationale) theaters met ‘Adrenaline’.

De mannen kennen elkaar sinds hun tienerjaren. Ze zijn niet samengebracht door DNA, maar door wat ze meemaakten. In ‘Between Us’ proberen ze hun banden te ontrafelen. Hoe diep gaat hun verbondenheid? Want het zijn vrienden, maar het voelt als familie. Op het podium bewegen ze zich door een web van bungeecords, touwen, elastieken en snaren en vertellen met een mix van dans, muziek, acrobatiek, slacklining en b-boying het verhaal van hun bijzondere vriendschap.

 

  • Theaterkrant **** over ‘Adrenaline’: “De voorstelling barst van de goede ideeën en mooie scènes.”
  • NRC Handelsblad *** over ‘Adrenaline’: “Flitsend voetenwerk en aanstekelijke bewegingslol.”
     

Credits

choreografie: Roy Overdijk | artistieke leiding: Niek Traa | performers: Andy ‘Duzk’ Tjong-Kim-Sang, Jessy ‘Jazzy Gypz’ Kemper, Niek Traa, Rico ‘Zoopreme’ Coker, Roy Overdijk, Sjoerd ‘Stepper’ Poldermans, Tawfiq Amrani en Virgil ‘Skychief’ Dey | muziek: Boi Beige en Y’skid | decor: Klim van de Laarschot | lichtontwerp: Ido Koppenaal

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten