Een avond waarop niets vasstaat en van alles kan gebeuren

Professoren in de theaterarena

Diverse hoogleraren
wo 27
maart

Ook dit seizoen zetten we samen met de TU Delft weer verschillende professoren op het podium. Elke spreker geeft een kort mini-college en u wordt bijgepraat over de huidige stand van zaken rondom het onderwerp van de avond.

Al een tijdje een succesnummer in onze programmering. ‘Professoren in de theaterarena’ zit bovenop thema’s die ertoe doen. Actuele onderwerpen worden van verschillende kanten belicht, vanuit de harde wetenschap en/of maatschappelijke en ethische kant. Drie spraakmakende hoogleraren geven in een intieme setting een mini-college en gaan vervolgens met elkaar en het publiek in debat.

 

Houd voor de line/up deze website in de gaten.´Professoren in de theaterarena´ maken wij in nauwe samenwerking met de TU Delft. Het programma is tevens onderdeel van Betabalie Delft.

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten