Zondagochtendconcert

Arosa Trio
zo 17
maart

Arosa Trio beleefde haar eerste muzikale avontuur op uitnodiging van de ”Nederlandse Orkest- en Ensemble-Academie” in de zomer van 2009. De drie musici, afkomstig uit resp. Georgië, Nederland en Belgrado, voelden onmiddellijk een natuurlijke klik en besloten om als pianotrio verder te gaan. Toernees door Nederland en Europa volgden met o.a. de uitvoering van het Triple Concerto van Beethoven met de Bergische Symphoniker o.l.v. Stephan Tetzlaff in Duitsland en de opening van de nieuwe Serie op de Dinsdagmiddag in het Concertgebouw.

 

De naam Trio Arosa is geïnspireerd op Achille Arosa, de peetvader van Claude Debussy en een gerespecteerd kunstverzamelaar van met name impressionistische schilderijen.

 

Om 10.45 uur geeft musicus & muziekverteller Brechtje Roos een introductie op dit concert. Laat uw oren op scherp zetten en geniet nog meer van het concert!

Voor meer muziekverdieping kunt u bij Brechtje in februari 2019 de luisterlessen Nieuwe Kijk op Muziek volgen in OPEN. Een aanrader! Voor meer informatie klik hier.
 

Programma

Liszt, Vallee d'Obermann ( piano Trio arrangement), Chopin, piano trio op 8, Mendelssohn, piano Trio no 1

Credits

Nino Gvetadze, piano; Frederieke Saeijs, vioo; Maja Bogdanovich, cello

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten