Theatershow vol verhalen, improvisaties en kleine liedjes

VETTE PECH

Paul de Leeuw
14 mrt
20:15
 • do 14 mrt
  20:15 - 22:15
  Theaterzaal
  Geweest

Paul de Leeuw gooide een paar seizoenen geleden hoge ogen met zijn onemanshow ‘Ik ben rustig!’. Zo kende Trouw hem vier sterren toe: “Een openhartig cabaretprogramma van een man die steeds beter beseft wat hij heeft in het leven.” Nu komt De Leeuw met zijn nieuwe show naar Delft.

 

’Soms zijn er momenten dat ik me zo voor je schaam!’ roept mijn jongste zoon als de veiligheidsriem van een attractiewagentje vanwege mijn dikte niet goed dicht gaat en er twee vrijwilligers aan te pas moeten komen om de riem goed te sluiten. Een typisch gevalletje Vette pech! Ik noem het ook wel ‘regenhumor’; iets triests waar je later om kunt lachen.”


Dit verhaal van Paul de Leeuw is tekenend voor zijn nieuwe voorstelling 'Vette Pech!': een theatershow vol verhalen, improvisaties en kleine liedjes, over alle ‘vette pech’-momenten in het leven. Zo vraagt hij zich af waarom hij ooit gestopt is met dansen: “Vroeger danste ik met alles en iedereen, maar dat gevoel is nu weg. Door het drukke gezinsleven, door gezondheidskwaaltjes. De laatste keer dat ik met mijn man danste was op een feestje waar onze kinderen bij waren. Weer werden we keihard geconfronteerd met hun mening. Vette pech! Maar als twee mannen kunnen wij hier samen dansen en dat is weer alles behalve Vette pech!, een Groot geluk!”
 

Maar goed, pech is een onvermijdelijk gegeven in ieders leven. Daar moet je mee leren omgaan.

Credits

 • Credits Vette pech:
 • Piano: Miguel Wiels of Bernd van den Bos
 • Teksten: Paul de Leeuw
 • Liedjes: Paul de Leeuw e.a. met nieuwe liedjes van Jurrian van Dongen met muziek van Bob Zimmerman en Rutger de Bekker
 • Toneelbeeld: Marc Heinz
 • Regie: Ruut Weissman
 • Producent: Bopper Holding BV
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie