di 12 mrt 20:15 - 22:00
Een ding is zeker: de kosmos regeert! Altijd!

Starry, Starry Night

Leoni Jansen & Govert Schilling
12 mrt ’19
20:15 - 22:00
  • di 12 mrt
    20:15 - 22:00
    Theaterzaal

Govert Schilling en Leoni Jansen ontmoetten elkaar via Twitter. Al gauw bleek dat ze de liefde voor de sterren en muziek delen. En was een idee voor een voorstelling snel gemaakt. De kennis en vertelkunst van Govert, gecombineerd met de muziek van Leoni. Een theatercollege met muziek waarin fascinerende verhalen over het universum worden afgewisseld met sfeervolle liedjes over de nachtelijke sterrenhemel.
 

In de zomer van 2017 traden ze al samen op in Middelburg, de stad waar de telescoop is uitgevonden en waar voor het eerst werd ontdekt hoe je die verre, mysterieuze kosmos dichterbij kunt halen.

Nu zijn ze klaar om de rest van Nederland te laten delen in hun fascinatie voor het oneindige heelal. En om te laten horen hoe muzikanten van over de hele wereld keer op keer geïnspireerd zijn geraakt door de kosmos.

Een programma over sterren en planeten, over ruimte en tijd, over oneindig ver weg en heel dichtbij, over geboorte, liefde en dood, over de knal in het heelal en de muziek van onze aarde.

Credits

Met: Leoni Jansen en Govert Schilling| gitaar: Erik Rutjes | bas: Phaedra Kwant
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie