“Innemende verteller die haar publiek overtuigend meeneemt.” (de Volkskrant)

BREEK

Nathalie Baartman
6 mrt
20:30
  • wo 6 mrt
    20:30
    Rietveld Theater
    Geweest

Vandaag (4 maart 2019) kregen we door dat de voorstelling op 6 maart a.s. helaas geen doorgang kan vinden wegens ziekte van Nathalie Baartman. Gelukkig is er een alternatieve speeldatum gevonden en wel op 8 mei a.s. Bezoekers met een ticket worden/zijn door Theater de Veste op de hoogte gesteld.

‘Breek’ is een subtiel-hilarische voorstelling over kwetsbaarheid en het ongemak van stilte. Alles op het randje van de gekte. Gebracht door “een bijzonder, eigenzinnig en betrokken cabaretier”, zoals Theaterkrant Natalie Baartman omschreef.

 

‘Breek’ is de opvolger van het door de landelijke pers goed ontvangen ‘Voest’.

 

De pers schreef daarover: 


“Een van die bijzondere, eigenzinnige cabaretiers die we moeten koesteren. (…) Boeiend en geestig. Soms schaamteloos. Ze weet als betrokken en geëngageerd cabaretier de grote thema’s van vandaag subtiel te mengen met haar persoonlijke belevenissen en gevoelens.” Theaterkrant ****

“Een innemende verteller die haar publiek overtuigend meeneemt in haar leefwereld.” De Volkskrant ***


“Baartman blijft een van de meest onderschatte cabaretières van dit moment.” De Telegraaf ***½
 

Rietveld Theater

 Let op: deze voorstelling vindt plaats in het Rietveld Theater. Adres: Rietveld 49, 2611 LH Delft

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie