Prachtige Alpenthriller voor jong en oud

Hotel Paradiso

Familie Flöz
28 feb
20:15
  • do 28 feb
    20:15 - 21:35
    Theaterzaal
    Geweest

“Zouden er Olympische Spelen bestaan voor magisch illusiespel, dan won Familie Flöz glansrijk goud, zilver én brons.” (Algemeen Dagblad).

Er gebeuren vreemde dingen in Hotel Paradiso. Het aloude bergresort dat onder leiding staat van een oude dame en haar familie, verliest langzaam de controle in deze onvervalste Alpenthriller. Terwijl een nabijgelegen geneeskrachtige waterbron wonderen belooft voor allerhande fysieke en mentale problemen, pakken donkere wolken zich dreigend boven de bergen samen. Het kamermeisje berooft de gasten van hun waardevolle spullen en de kok versnijdt wel meer dan alleen de runderkoteletten...

 

Als er plots een dode in de lift gevonden wordt, verandert het idyllische vakantieoord in een regelrechte nachtmerrie.

 

Vriendenvoorstelling

Deze voorstelling wordt gepresenteerd in samenwerking met- en wordt mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van Theater de Veste. Vrienden genieten een speciale korting bij deze voorstelling (zichtbaar na inloggen met het Vrienden account).

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie