zo 17 feb 11:30
Gloed- en temperamentvol spel en verrassende programmering

Zondagochtendconcert

Matangi Quartet met Nikola Meeuwsen
17 feb ’19
11:30
  • zo 17 feb
    11:30
    Theaterzaal

Het Matangi Quartet werd opgericht in 1999. Inmiddels is het Matangi Quartet uitgegroeid tot een vaste speler op de kamermuziekpodia in Nederland en daarbuiten. Met hun gloedvolle spel, vlotte presentatie en avontuurlijke cross-over projecten zijn de vier musici boegbeelden van een nieuwe generatie klassieke musici. Communicatief, uitdagend en verfrissend veelzijdig zijn veelgebruikte typeringen.

Nikola Meeuwsen (2002) is een van Nederlands opvallendste pianotalenten. In 2012 won hij het Steinway Concours in Amsterdam én de publieksprijs. In 2014 won hij de eerste prijs van het Koninklijk Concertgebouw Concours. Nikola studeert o.a. aan de prestigieuze Accademia Pianistica di Imola waar hij sinds 2015 les krijgt van Enrico Pace.
 

Programma

Schubert, Quartettsatz; Mendelssohn, op.12; Schumann, pianokwintet

Credits

Maria-Paula Majoor, viool; Daniel Torrico, viool; Karsten Kleijer, altviool; Arno van der Vuurst, cello m.m.v. Nikola Meeuwsen, piano

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie