Kleurrijke staalkaart van het moderne ballet

TWOOLS

Scapino Ballet Rotterdam
vr 14
december

'TWOOLS' is geen gewone dansvoorstelling, maar een opwindende high-speed choreografische achtbaan. Een voorstelling vol vaart waarin korte dansstukken van topchoreografen en nieuw talent elkaar non-stop opvolgen.

Onderdeel van:
Delft Moves

Met ‘TWOOLS’ presenteert Scapino’s ballet een spannende en kleurrijke staalkaart van het moderne ballet. Pakkend, vernieuwend, theatraal, overdonderend of intiem. Met zo veel afwisseling in makers, stijlen, muziek en kostuums is de voorstelling een feest voor iedere dansliefhebber én een perfect instapmoment voor mensen die dat willen worden. Al bijna twintig jaar is deze dans-zap-avond in thuishaven Rotterdam een groot succes en gelukkig mag de rest van Nederland nu ook meegenieten.
 

Artistiek directeur en choreograaf Ed Wubbe heeft voor deze achttiende editie zes grote talenten uit binnen- en buitenland uitgenodigd. Zoals Joeri Dubbe, een eigenzinnige en veelgeprezen Nederlandse choreograaf, en de Spaanse dansmaker Marcos Morau, die vorig jaar met het enerverende ‘Pablo’ voor uitverkochte zalen bij Scapino zorgde.

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten