In het Rietveld Theater: Theater overdag

Een middag met Tante Lien

Tante Lien
8 nov
14:30
  • do 8 nov
    14:30
    Rietveld Theater
    Geweest

Speciaal bedoeld voor iedereen die – om wat voor reden dan ook – 's avonds niet meer naar het theater kan en toch voorstellingen wil zien. Let op: deze voorstelling vindt plaats in Het Rietveld Theater.

De meest bekendheid kreeg actrice Wieteke van Dort als de altijd goedgeluimde Tante Lien. Slechts elf maal was zij als Tante Lien te zien op televisie, maar ook nu nog, zoveel jaren later, wordt zij nog regelmatig gevraagd in theaters, op Pasar Malams en op Indische feesten. Een middag met Tante Lien is een middag met oude en nieuwe liedjes en vrolijke conferences die u het gevoel zullen geven alsof u ontspannen en gezellig bij haar op de thee bent. Natuurlijk zingt ze bekende nummers als 'Arm Den Haag' en 'Geef mij maar nasi goreng'.

 


Dit afwisselend sfeervolle en komische programma wordt op de meest uiteenlopende gelegenheden uitgevoerd en is zeker niet alleen bedoeld voor mensen met een Indisch verleden. Tante Lien is immers al ruim veertig jaar een begrip in Nederland.

 

 

Lunch

Voorafgaand aan de voorstelling is het mogelijk om gebruik te maken van een lunch (vanaf 13.00 uur).

 

€ 12,50 | € 17,50 (incl. lunch)

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie