Meeslepend en humoristisch schaduwtheater

Slapdash Galaxy

Bunk Puppets I Mr Bunk
23 okt
20:15
  • di 23 okt
    20:15 - 21:10
    Theaterzaal
    Geweest

De manier waarop de Australische schaduwpoppenspelers van Bunk Puppets hun poppen en objecten tot leven brengen, is razend origineel. Met een mix van improvisatie, komedie en schaduwtheater vermaken zij over de hele wereld jong en oud, die genieten van de creativiteit, meeleven met de personages en zich bescheuren om de humor.

‘Slapdash Galaxy’ gaat over Sam en Junior en de zoektocht naar hun vader. De reis in hun ruimteschip voert ze door de kosmos, waar ze reuzen en enge spinnen tegenkomen. Met rotzooi die over het toneel ligt uitgestrooid wordt een meeslepend en geestig schimmenspel gecreëerd. Uit stukken karton, ballonnen, stokjes, tubes, serpentine en wat dies meer tovert de groep een verbluffend lo-fi universum tevoorschijn.
 


British Theatre Guide:
“Inventive, crazy 50 minutes of sheer entertainment that enthrals kids and adults alike and received a standing ovation that was richly deserved.”

 

The Scotsman over ‘Swamp Juice’ van Bunk Puppets:
“One of the greatest innovations in shadow puppetry.”

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie