Zo stil in mij...

Het Beste Van

Van Dik Hout
18 okt
20:15
  • do 18 okt
    20:15 - 22:15
    Theaterzaal
    Geweest

Al bijna vijfentwintig jaar behoort Van Dik Hout met zijn poëtische Nederlandstalige rock tot de voorhoede van de Nederpop. In 1994 brak de groep door met ‘Stil in mij’, een nummer dat in verschillende peilingen tot beste Nederlandstalige single aller tijden werd gekozen.

Hoewel de band zich door de jaren heen op subtiele wijze ontwikkelde, bleef het geluid altijd herkenbaar. Vele albums en prijzen later blijken de goudeerlijke, pretentieloze rocksongs van Van Dik Hout nog altijd onverminderd populair. Na een vorige succesvolle theatertour keert de groep terug om opnieuw ‘Het Beste Van’ zichzelf te laten horen.
 

Credits

zang: Martin Buitenhuis | gitaar: Dave Rensmaag en Sandro Assorgia | bas: Benjamin Kribben | toetsen: Patrick van Herrikhuyzen

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie