Feestelijke opening van een nieuw dansseizoen

Stadsbal Delft #9

Theater de Veste en Dansschool Wesseling e.a.
22 sep
20:30
 • za 22 sep
  20:30 - 01:00
  Theater de Veste
  Geweest

Aan het eind van de zomer en bij de start van het nieuwe theaterseizoen nodigen we u uit voor de nieuwe editie van Stadsbal Delft. We trekken de zomer naar binnen en zorgen samen met Dansschool Wesseling voor een heerlijk swingend feest.

Begin het nieuwe culturele seizoen goed en bezoek met partner, vrienden en familie het leukste dansevenement van de stad: Stadsbal Delft. Naast dat je zelf heerlijk kan dansen in één van de drie dansarea’s, zijn er workshops vooraf en presentaties door professionals gedurende de avond. Tot op de dansvloer!


Geef je op voor één van de workshops

Om 19.00 uur starten we de avond met de workshops. Hieronder tref je een overzicht. Je kan eenvoudig een combi ticket reserveren á € 16,00 per stuk, deze geeft je eveneens toegang tot het Stadsbal dat om 20.30 uur start.

 

 • Latin masterclass (dansers met enige ervaring) door Nederlandse Kampioenen Tim & Peia
 • Lindyhop workshop (alle niveau's) door Becky & Jeroen
 • Kizomba workshop (alle niveau's) door Johnathan & Evelien

 

Maken foto en video opnamen

Tijdens dit evenement georganiseerd door Dansschool Wesseling en Theater de Veste mogen foto en video opnames worden gemaakt. Mogelijke situaties waarbij opnamen gemaakt kunnen worden, zijn:

 • Het voorprogramma (bij workshops en masterclasses)
 • Het Stadsbal Delft (vrij dansen en bij presentaties/shows)

Voor meer informatie kunt u terecht bij de organisatie.

Programma

za 22 september – 19.00 uur workshops & 20.30 uur stadsbal
voorverkoop: € 8,50 stadsbal | € 16,00 stadsbal & workshop

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie