Het unieke aan deze show?

The Elvis Concert 2018

Jim Murray, Bob Lanning e.a.
7 mei
20:15
  • ma 7 mei
    20:15
    Rabozaal
    Geweest

‘This is as close as it gets!’ De originele muzikanten van Elvis Presley, waaronder drummer Bob Lanning en Jim Murray van The Imperials, brengen je vanavond de onmiskenbare Presley sound en alle hits van ‘The King.’ Samen met andere topmuzikanten en de 36-jarige ETA Dwight Icenhower maken ze er een fantastisch muziekfeest van voor jong en oud.

 

Het unieke aan deze show? - Vrienden én originele muzikanten uit de band van Elvis maken hun opwachting. Bob Lanning bijvoorbeeld, die achter de drums zat voor 63 concerten van Elvis. Dwight Icenhower (U.S.A.) neemt de lead vocals voor zijn rekening. Hij is de beste Elvis tribute artiest wereldwijd.

 

Verder is ook Elvis' favoriete koorzanger Jim Murray van de Imperials erbij. Jim deed talloze concerten samen met Elvis, maar ze werkten ook samen in de studio, onder andere aan 'He Touched Me' uit '72, dat met een Grammy Award bekroond werd.

 

One handshake away from The King - Elvis zette de wereld op zijn kop met zijn vernieuwende rock 'n roll en losse heupen en scoorde met hits als 'Heartbreak Hotel', 'Hound Dog', 'Can't Help Falling In Love', 'My Boy' en 'Suspicious Minds'. The Elvis Concert 2018 maakt deel uit van een Europese tournee. Na elk concert krijgt het publiek de kans om de muzikanten te ontmoeten tijdens een meet & greet. Een unieke kans om kennis te maken met mensen die Elvis persoonlijk hebben gekend.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie