50 jaar Krashna Musika: een gouden lustrum!

Krashna Musika
za 17 mrt 20:15
za 17 mrt ’18
20:15
  • za 17 mrt ’18
    20:15
    TU Delft

Krashna Musika wordt vijftig jaar! Het Delfts Studenten Muziekgezelschap viert dit met twee prachtige lustrumconcerten. Het betoverende ‘Eternal Light’ van Howard Goodall en de spetterende ‘Gadfly Suite’ van Dimitri Sjostakovitsj worden uitgevoerd door een orkest en koor van maar liefst 150 musicerende studenten en de zangsolisten Hadewich De Meester, Matevž Kajdiž en Frank Hermans.

Het concert vindt plaats in de aula van de TU Delft. Dankzij de prachtige akoestiek, het plezier van de musici en de kracht van de muziek belooft het een bijzondere concert te worden. Op 16 maart vindt het concert plaats in de Schönbergzaal van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag

Over Krasha Musika
Opgericht in 1968 en inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde waarde binnen de wereld van studentenorkesten in Nederland. Voor muzikale studenten in Delft is Krashna Musika bij uitstek dé place to be. De ruim 200 studenten (verdeeld over orkest, koor en kamermuziek) doen tientallen verschillende studies, van Conservatorium tot Architectuur, maar ze hebben één gemeenschappelijke deler: hun passie voor muziek. De studentmusici staan onder leiding van professionele dirigenten Ruben de Grauw en Daan Admiraal.