Nacht van het cabaret

Diversen artiesten
za 24 feb 21:00 - 00:00
za 24 feb ’07
21:00 - 00:00
Het is voor de vijfde keer dat de populaire ‘Nacht van het cabaret’ wordt georganiseerd. Het programma wordt aangevuld met een special guest. De winnaar van één van de grote cabaretfestivals zal worden uitgenodigd.

Mylou Frencken - Alles Nog Prachtig [NIEUW OP HET PROGRAMMA]
Toen eind 2005 de gelijknamige cd 'Alles Nog Prachtig' verscheen, schreef Patrick van den Hanenberg in de Volkskrant: ”Na twee nummers hebben de teksten en de muziek je (…) helemaal in de greep en verlang je naar een avondvullend programma.”  Een mooie, ontwapende vrouw achter een piano met sterke liedjes en conferences. Terwijl je met en om Mylou Frencken (glim)lacht, weet ze je diep te raken.
(Mylou Frencken is i.p.v. Reinder van der Naalt).

Sander van Opzeeland
Sander van Opzeeland heeft als schrijver en uitvoerder voor de tv-programma’s ‘Dit was het nieuws’, ‘Kopspijkers’ en ‘Koefnoen’ gewerkt. Vanavond toont hij u het beste uit zijn nieuwe programma ‘1 h en 27 min’. “Ik heb de grappen, ik heb de muziek, ik heb de bescheidenheid. Het is me langzaam duidelijk aan het worden dat ik da shit ben.”

Samba Schutte
Met 90% van de publieksstemmen is Samba Schutte winnaar van de jury- en publieksprijs van het Leids Cabaret Festival 2006! Komend uit de zo verschillende werelden van Europa en Afrika, en opgegroeid in de culturen van islam en christendom is Samba voorzien van een breed en uniek perspectief. Zijn podium présence is sterk, hij weet in de stand-up momenten hilariteit te bewerkstelligen, maar schrikt niet terug voor gevoelige scènes.

Jeroen Bouwhuis
Jeroen Bouwhuis won in 2006 de Hollandcasinopodiumprijs. In ‘Diner for one’ speelt hij een theatrale, muzikale, humoristische, fysieke en expressieve voorstelling over een dag uit het leven met fantasie, lust, agressie, relativering, liefde, angst en eenzaamheid.