Catering en voorzieningen bij uw evenement

Veelzijdigheid troef

Theater de Veste heeft buitengewone faciliteiten en verzorgt jaarlijks tientallen (zakelijke) evenementen. We doen dit in nauw overleg met u als opdrachtgever.

Theatertechnische voorzieningen

Theater de Veste is uitgerust met uitstekende faciliteiten op het gebied van licht, beeld en geluid. Afgestemd op uw wensen als huurder worden deze door onze theatertechnici verzorgd. U en uw bezoekers kunnen gratis gebruik maken van het WiFi netwerk. Verwacht u dat er tijdens uw evenement of bijeenkomst intensiever gebruik wordt gemaakt van het netwerk, dan is een extra pakket beschikbaar dat op maat voor u wordt samengesteld.

Catering

Uw evenement is niet compleet zonder een hapje of drankje. Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring opgebouwd in het cateren van diverse evenementen. Theater de Veste beschikt niet over een eigen restaurant, wel uitgebreide horecafaciliteiten met een keuken. Wij werken nauw samen met een aantal professionele cateraars.

Door samenwerking met met vaste cateraars kunnen we makkelijk tegemoet komen aan uw wensen van eenvoudig tot bijzonder en uniek. Wij zoeken graag samen met u naar de beste aanpak voor uw evenement.

Extra voorzieningen

Theater de Veste heeft speciale voorzieningen voor rolstoelgebruikers en minder validen. In de zaal zijn vier rolstoelplaatsen en er is een invalidetoilet aanwezig. Slechthorenden of gebruikers van een gehoortoestel kunnen gebruik maken van het infrarood-zendsysteem.

Neem de eerste stap tot een geslaagd evenement

Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen via telefoonnummer: 015–2153735. We staan u graag te woord.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie