Theater de Veste en collega's uit het culturele veld zijn, zoals iedereen, diep geschokt door de ontwikkelingen in Oekraïne. Op 4, 5 en 6 maart organiseert het culterele veld verschillende activiteiten om de inwoners van Oekraïne te steunen.

Actie voor inwoners van Oekraïne

Met ontsteltenis nemen we dagelijks kennis van de ontwikkelingen in Oekraïne. We maken ons grote zorgen over de gevolgen van de grootscheepse vijandelijkheden in Oekraïne voor de inwoners van het land. Om solidariteit te tonen en om medeleven en steun te betuigen, organiseren we samen met collega's uit het culturele veld van 4 t/m 6 maart een actieweekend.

Donatie

We doneren de complete baromzet van dit weekend aan Giro 555; 'Samen in actie voor Oekraïne'. En roepen onze Vrienden van Theater de Veste en de bezoekers van de voorstellingen, indien mogelijk, eveneens een donatie te doen. Alle hulp is meer dan welkom!


Wil je ook een donatie doen? Dit kan door onderstaande QR-code te scannen (of klik op):

Doneren kan ook door je donatie o.v.v. ‘hArtforUkraine‘ direct over te maken aan Giro 555. IBAN: NL08 INGB 0000 0005 55, t.n.v. Stichting Samenwerkende Hulporganisaties, Den Haag.

Dit weekend is onderdeel van de landelijke campagne ♥rt for Ukraine | Culture Supports Ukraine van de culturele organisaties in ons land.