Delft Moves Challenge Page

Delfts Moves festival 2020 gaat niet door, maar er worden wel te gekke challenges gelanceerd. Delft voor Elkaar, Panna Knock Out en Delft Moves dagen je uit!

CATCH THE BEAT CHALLENGE

Samen met breakdance studio House of Styles, Theater de Veste en Delft voor Elkaar wordt er ook voor jongeren die graag dansen een Delft Moves challenge gelanceerd. In het instructiefilmpje hieronder staat hoe je dat in 3 eenvoudige stappen kan doen. De noemen het: Delft Moves Catch the Beat Challenge! Heb jij de juiste moves en durf jij het aan? Doe mee en wordt onderdeel van een te gekke dansclip.

Zie onderstaande instructie video voor meer info:

De 3 stappen om de video te maken:

  1. Diegene die filmt, draait al filmend een rondje en gooit de pet naar de danser
  2. Doe je dans van hooguit 20 seconden en gooi de pet weer uit beeld
  3. De filmer draait weer filmend een rondje, terwijl de pet uit beeld vliegt!

Easy, you can do it!

Tot en met 28 mei (i.p.v. 22 mei) kan je je jouw video insturen naar: info@delftmoves.nl.

PANNA KNOCK OUT CHALLENGE
 

Welke skills heb jij in huis? Delft Moves en Delft voor Elkaar dagen alle Delftse boys en girls uit om hun beste skills te showen. Ohja! Delft voor Elkaar deelt mooie prijzen uit aan de beste skills. Hoe? Simpel… maak een video van jouw vetste voetbaltruc en stuur dit op via een DM, plaats je video onder één van onze berichten op Facebook of mail je video naar: communicatie@delftvoorelkaar.nl.

Voor inspiratie check onderstaand filmpje (meer filmpjes op: www.delftvoorelkaar.nl/challenge)

Winnen!?

Check de video’s en info over de challenges via deze website en de pagina van Delft voor Elkaar: www.delftvoorelkaar.nl/challenge, plus de social media kanalen van Delft voor Elkaar en Delft Moves. Jongeren kunnen hun eigen video’s opsturen naar: communicatie@delftvoorelkaar.nl of delen via de social media kanalen met #skillsinhuis. Onder de winnaars worden onder andere kleding cadeaubonnen, een Playstation 4 en een muziekbox verloot!