De kracht van ontmoeten. Creatief, gastvrij en veilig.

Contact maken met jezelf en de ander, dat is de essentie van theater en onze core business. Ook als bedrijf, instelling, organisatie zoek je naar manieren om in goed contact te staan en te blijven met bijvoorbeeld je medewerkers, (potentiele) klanten en relaties. Of het nu gaat om een webinar, congres of talkshow. En met theater in ons dna, kunnen we fantastische live-events verzorgen.

De voordelen om je event in en vanuit Theater de Veste te laten plaatsvinden:

  • Bij een succesvol online event moet zowel de content als de presentatie aantrekkelijk, vermakelijk en inhoudelijk zijn 
  • Met het jaarlijks organiseren van 300+ activiteiten zit organiseren en gastvrijheid in ons bloed (en hart)
  • Anders dan een kale studio, bieden wij legio verrassende, theatrale mogelijkheden op gebied van licht, geluid en decor
  • Wij hebben de ruimte, zowel op het podium als voor bezoekers in de zaal
  • Een hybride-event, met ook live bezoekers, geeft een extra dimensie aan je online event
  • Wij kijken met een theateroog naar je event en zijn het gewend om een unieke belevenis te creëren
  • Theater de Veste werkt samen diverse professionele partners in (online) techniek, design en catering
  • Wij proberen zo duurzaam, no-waste en lokaal mogelijk te produceren en organiseren

Protocollen

Om een congres of evenement tot een succes te maken, hanteert Theater de Veste diverse protocollen, die voldoen aan de landelijke richtlijnen van onze brancheorganisatie. Graag kijken we met jou naar de wensen, zodat we de juiste opstelling en uitstraling voor jou en je gezelschap kunnen verwezenlijken, bijvoorbeeld binnen de huidige coronaprotocollen.

Veiligheid staat voorop, ook wanneer het gaat om catering mogelijkheden, zoals het verzorgen van een lunch of diner. We nemen extra hygiëne voorzorgsmaatregelen en zijn gecerificeerd SVH Diploma Sociale Hygiëne; zo voldoen bijvoorbeeld de lunch- en dinerbuffetten aan ons coronaprotocol. 

Onze luchtbehandeling maakt uitsluitend gebruik van verse buitenlucht. Dat betekent dat de lucht die in Theater de Veste gebruikt wordt van buiten naar binnen wordt geblazen. De lucht die afgezogen wordt, gaat direct naar buiten en wordt niet gemengd met de lucht die wordt ingeblazen. Zo beschikken we in ons gebouw altijd over een ‘schone’ luchttoevoer. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de ventilatie in ons gebouw.

Veiligheid staat voorop

Per bijeenkomst wordt gekeken naar de beste en veiligste manier van organisatie. Uiteraard houden wij de richtlijnen van het RIVM nauwlettend in de gaten. Een veilig evenement organiseren staat voorop en dit is alleen mogelijk met de inzet van alle betrokkenen.