De leukste evenementen in Delft!

Bekijk het complete aanbod van voorstellingen, concerten en evenementen in Theater de Veste.

Cabaret

Ieder jaar ontvangen we een groot aantal bezoekers bij onze cabaretvoorstellingen. We hebben een rijke traditie van cabaretfenomen die bij ons in de spotlight staan en hebben gestaan. Wat dacht je van Youp van 't Hek, Theo Maasen, Jochem Myjer, Claudia de Breij en velen andere cabaretiers. Naast cabaretvoorstellingen organiseren we ook populaire comedyavonden, waar de beste stand-up comedians hun opwachting maken.

Toneel

Een van de grootste hoogtepunten van Theater de Veste zijn de theaterproducties die hier plaatsvinden. Voor jong en oud(er). Van klassieke toneelstukken tot hedendaagse drama's en ook enkele komedies. Met regelmaat staan er producties op het programma van bijvoorbeeld grote theatergezelschappen als Het Nationale Theater, Theater Oostpool, NITE, Theater Rotterdam en ITA. Ook ontvangen we URLAND, Wunderbaum, Toneelschuur Producties en soortgelijke spraakmakende ensembles. We bieden aan een breed scala aan voorstellingen die zowel het hart als de geest van het publiek raken. En niet onbelangrijk: het is een echte live ervaring. Laat je verrassen!

Muziek

Voor muziekliefhebbers is het concert en muziektheater aanbod van Theater de Veste een 'streling voor het oor'. We verwelkomen getalenteerde muzikanten uit alle genres, variërend van klassiek en jazz tot pop en wereldmuziek. Of je nu wilt genieten van een intiem kamermuziekconcert op zondagmorgen of meegesleept wilt worden door de energie van een liveband, er is voor elk wat wils. Ook worden er na afloop van verschillende concerten en shows Boogie Night afterparties georganiseerd.

Dans

Laat je meeslepen door de expressie van de verschillende dans performances in Theater de Veste. Van eigentijdse choreografieën tot balletten. We zijn een satelliettheater van het Holland Dance Festival en presenteren met trots nationaal en internationaal talent. Ook bieden we jong danstalent een podium tijdens het jaarlijkse Delft Moves festival.

Innovatie & Debat

Lezingen en debatten: Voor degenen die graag hun geest willen voeden, organiseert Theater de Veste ook lezingen, debatten en discussies over een breed scala aan onderwerpen. Van literaire avonden tot wetenschappelijke presentaties, deze evenementen bieden een boeiende kans om nieuwe ideeën te verkennen en inzicht te krijgen in de wereld om ons heen.


Kortom, Theater de Veste is een bruisende culturele hub waar mensen samenkomen om te genieten van de beste kunst en entertainment. Met een gevarieerd programma dat voor elk wat wils biedt, is het de perfecte bestemming voor een onvergetelijke avond uit.

 

Bekijk het complete aanbod van voorstellingen, concerten en events in Theater de Veste. Bezoek onze 'programma' pagina op deze website