Just Jazz 2024

Groover
wo 8 mei 17:00
wo 8 mei ’24
17:00

Stap in het ritme van Just Jazz Festival 2024! Op woensdag 8 mei opent Just Jazz haar deuren weer voor alle muziekenthousiastelingen voor een onvergetelijke avond. Deze editie neemt de bezoeker mee in een ontdekking van aanstekelijke ritmes, fascinerende melodieën en schitterende optredens. Grijp nu je kans om deel uit te maken van dit bruisende festival, koop vandaag nog je ticket en tune in!

Van klassieke jazz tot hiphop crossovers, soul tot experimentele jazz, en van afro influences tot funk, er valt genoeg muziek te ontdekken tijdens het ronddwalen over het festivalterrein! Just Jazz doet haar bezoekers kennis maken met de verscheidenheid aan jazzstijlen door een gevarieerd programma. Of je nu een echte jazzliefhebbers bent of simpelweg benieuwd bent naar nieuwe tunes, iedereen is welkom om samen te genieten van het aanstekelijke enthousiasme.

Just Jazz is een jaarlijks terugkerend festival, georganiseerd door studenten van de Delftse Studenten Jazz Vereniging Groover. Het festival geeft een podium aan jong talent uit de omgeving en opkomende artiesten uit de Nederlandse jazzscene. Dit jaar wordt bovendien ingezet op ontmoeting met de stad, door het festival vanuit Theater de Veste naar buiten op het Vesteplein te trekken. De sfeer van Groover wordt hiermee niet alleen overgedragen aan bezoekers, maar ook aan toevallige voorbijgangers. De studentenvereniging deelt haar passie voor muziek namelijk graag, en draagt op deze manier bij aan de culturele scene van Delft.

  • Programma in Theater de Veste: 17.00-01.00 uur
  • Buitenprogramma: 17.00-22.00 uur

Info & tickets via: www.justjazz.grooverjazz.nl