Eet smakelijk!

Pop-up restaurant Tuz & Biber
wo 17 mei 18:00 - 20:00
wo 17 mei ’17
18:00 - 20:00
  • wo 17 mei ’17
    18:00 - 20:00
    Theatercafé

Op 17 mei trakteert de jonge bevlogen Sevgi Akseki en haar team van Tuz & Biber u op heerlijke gerechten uit Perzië. U bent van harte uitgenodigd om aan te schuiven. Op het menu staat:

Voorgerecht

  • Courgette soep met verse muntbladeren en afgemaakt met citroensap

Hoofdgerecht

  • Karni yarik - in olijfolie gebakken aubergine gevuld met gehakt en verse kruiden, geserveerd met zachte risottorijst
  • Vegetarische variant - in olijfolie gebakken aubergine gevuld met verse groenten en kruiden, geserveerd met zachte risottorijst

Bij het hoofdgerecht serveren we een verse salade met dressing van granaatappelsiroop en walnoten.

Reserveer uw plaats(en) - We openen de deuren van het pop-up restaurant om 18.00 uur voor u. Het menu kost € 19,50 en kunt u reserveren door een mailtje te sturen naar: eten@theaterdeveste.nl o.v.v. uw naam, aantal personen en telefoonnummer.

Tuz & Biber uit Delft - “Tuz & Biber… oftewel Zout & Peper is ontstaan uit liefde voor ambacht! Wij koken op creatieve wijze met eerlijke producten. En door te werken met diverse kruiden over de hele wereld, proberen wij de gerechten een beetje passie en pit mee te geven! We koken elke dag vers en zoveel mogelijk ‘op maat’ om zo voedselverspilling tegen te gaan. Voor ons is eten heel belangrijk, het is niet alleen een must maar ook een moment van ontspanning waarin je de tijd neemt om te genieten van je eten!”