KALEIDOS

Featuring Club Guy & Roni + Navdhara India Dance Theatre + Slagwerk Den Haag, o.a.
wo 16 nov 19:30 - do 17 nov 02:00
wo 16 nov ’22
-
do 17 nov ’22
19:30 - 02:00
 • wo 16 nov ’22
  -
  do 17 nov ’22
  19:30 - 02:00
  Theater de Veste
  Geweest

Kom naar KALEIDOS waar we zingende konijnen uit hoge hoeden toveren en ‘down the rabbithole’ gaan. Waar we kunst, theater en uitgaan met elkaar vermengen. Waar je van tevoren niet precies weet wat je gaat meemaken. En als het goed gelukt is, dan weet je dat achteraf nog steeds niet precies.

Dansend op zoek naar de bron van geluk! In de dansvoorstelling ‘Fortune’ gaat Club Guy & Roni met het Indiase Navdhara India Dance Theatre en Slagwerk Den Haag op zoek naar wat ons gelukkig maakt. Is het geluk in ons leven volledig toe te schrijven aan ons eigen handelen of is het gewoon toeval? Niet iedereen zal geluk hetzelfde omschrijven. Afhankelijk van waar je geboren bent, je religie of je economische omstandigheden kan geluk iets anders betekenen.

Kaleidos

Ieder mens zoekt geluk, geluk in het grote en geluk in het kleine. Tijdens de tweede KALEIDOS avond zorgen verrassende performances, talentvolle artiesten en vervreemdende ruimtes voor een beetje geluk. Wat dat precies inhoud ervaar je op de avond zelf. 

"Een overdonderend spektakelstuk" en "De beelden zijn ijzersterk, de dans virtuoos." ★★★★★

Club Guy & Roni en het Navdhara India Dance Theatre presenteren: FORTUNE! Een te gekke dansvoorstelling als een road movie door India, waarin ‘the wonder of life’ wordt uitgebeeld door een aaneenschakeling van beelden, indrukken en momenten.