Kikker is verliefd (3+)

Kikker, Haas, Eend, Rat, Varkentje e.a.
di 27 dec 14:00
di 27 dec ’22
14:00
  • di 27 dec ’22
    14:00
    Theaterzaal

Kikker en zijn vriendjes, bekend van de boeken van Max Velthuijs, zijn al jaren favoriet bij onze jongste bezoekers. In de spiksplinternieuwe, spetterende en grappige familiemusical ‘Kikker is verliefd’ voelt Kikker zich vreemd. 

Hij moet lachen en huilen tegelijk en zijn hartje doet boem, boem, boem. Gelukkig staan zijn vrienden altijd klaar om hem te helpen. Maar wat zou er met Kikker aan de hand zijn? Heeft hij misschien honger, of is hij ziek? Samen met zijn bekende vrienden Varkentje, Eend, Rat en Haas doet Kikker er alles aan om antwoord te krijgen op die ene grote vraag: hoe komt het toch dat Kikker zijn hartje zo klopt? Duik je mee met Kikker en zijn vriendjes in dit vrolijke en muzikale avontuur?

Na de voorstelling kun je Kikker en zijn vriendjes ontmoeten en met hen op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet.

Win Kikker merchandise!

Wil jij kansmaken op een leuk Kikker pakket? Beluister onderstaand filmpje van het introlied van Kikker en zijn Vriendjes. Zing een paar regels, maak er een leuk filmpje van en maak kans op een tof merchandise pakket van Kikker bestaand uit een rugzakje, krijtjes, een kleur-en plakboek en natuurlijk een Kikker knuffel! Stuur je inzending vóór 20 december naar publiciteit@theaterdeveste.nl