Fantastisch (6+)

BonteHond
di 2 mei 14:30 - 15:15
di 2 mei ’23
14:30 - 15:15
  • di 2 mei ’23
    14:30 - 15:15
    Theaterzaal

Denk je weleens dat je niets bijzonders bent? Terwijl je overduidelijk net zo bijzonder bent als een unicorn. Voel je je weleens zo klein dat je er eigenlijk misschien niet toe doet? Terwijl de allerkleinsten juist de grootste dingen teweeg kunnen brengen. Denk je weleens dat je maar alledaags bent? Terwijl je zeker veel specialer bent dan een patatje speciaal? Of droom je juist over grote dingen? Fantaseer je over het onmogelijke? Ga juist jij de wereld veranderen?

Wie je ook bent en wat je ook doet, 'Fantastisch' is in dat geval speciaal voor jou gemaakt.

'Fantastisch' is een voorstelling over alledaagse dingen; spullen, mensen, dromen en doelen, die misschien het ene lijken te zijn en misschien op het eerste oog niets bijzonders lijken. Maar juist achter hetgeen dat op het eerste gezicht niet zichtbaar is, gaat nog een hele wereld schuil. 

Het Parool: 'Fantastisch laat vrolijk en speels zien hoe fantasie de dingen kan transformeren. Iets wat een kind als vanzelfsprekend begrijpt, en waar we als volwassenen nog wat van kunnen leren.'

Ontdek een geheime wereld, vol mogelijkheden, doldwaze dromen, prachtige doelen en bovenal vol fantastische fantasie. En wie weet... misschien ontdek je zomaar iets FANTASTISCH (of niet).

Hali Neto

Hali Neto (1991) is de eerste Nieuwe Hond, die als speler bij het Almeerse jeugdtheatergezelschap BonteHond de kans krijgt zelf een voorstelling te maken. Voor de thematiek van 'Fantastisch' put hij uit eigen ervaring. Als fantasierijk, actief jongetje kwam hij op zijn achtste vanuit Angola naar Nederland. Op school werd hij al snel de koning van de bonte avond en de held van de dansvloer. Toch hoorde hij voortdurend dat een toekomst als acteur niet voor hem – zwarte immigrant – was weggelegd.