Fotografie: Erlandson

Styles 015 Dance Jam [Festival Bont Blauw]

House of Styles
zo 19 jun 15:00 - 19:00
zo 19 jun ’22
15:00 - 19:00
  • zo 19 jun ’22
    15:00 - 19:00
    Theaterzaal

Zoals jullie gewend zijn van House of Styles draait het om skills, fun, sharing and shinning! Daarom is er weer een mooi uitgebalanceerd dansprogramma voor de jeugd tijdens Festival Bont en Blauw.

Welkom bij STYLES 015 Dance Jam!
Are you ready to JAM?!


12:30 uur Theatercafé

De dag start met de Masterclasses van HouseDanceForever 2021 Finalist Wesley. Wesley is mede eigenaar en danst in het collectief Amenti. Hun laatste stuk was Elemental Exchange, een improvisatie piece van hoog niveau. Learn from the best en schrijf je in voor de workshop House Dance van Wesley. 
Masterclass alleen mogelijk op basis van inschrijving via houseofstyles.delft@gmail.com of de DM van houseofstyles op Instagram.
 

13:30 uur Theatercafé

Voor de Masterclass Hip Hop een van de beste van Nederland Luciano Hiwat van de Pigeon crew. Als je van dansen houdt of een danser bent dan kan mag en moet je deze masterclasses niet missen. 


Er is nog ruimte om in te schrijven voor zowel de Battle als de Masterclasses. Ook zijn er nog kaarten beschikbaar voor de shows, niet veel dus wees erbij.

 

Om te shinen op het podium zijn de dansscholen van de regio uitgenodigd. Hip Hop shows, Breaking shows en een vleugje van tropische sferen passeren de revue. Kers op de taart van drievoudig wereldkampioen Breaking Menno van Gorp. Hij is met selectie breakers uit Delft zijn laboratorium in gegaan en heeft daar een theatraal, experimenteel stuk gecreëerd. Wees er dus snel bij en koop je kaartje via deze webpagina een word getuigen van de dans skills die Delft rijk is! 
 

Tot slot wat is een Dance Jam zonder Battle!

Om 16:00 uur starten we in het Theatercafé met de All Style Battle, ja je hoort het goed alle stijlen zijn welkom in deze battle. Onze Masterclass docenten en nog een nader te bepalen heavy hitter uit de scene zullen de dansers in hun battles beoordelen en op de tunes van DJ Don Dev gaat er één iemand met de hoofdprijs van € 200,- euro van door. Niet getreurd de 2e plaats heeft een troost prijs van € 50 euro en ook de beste Stand Up danser onder de 14 jaar en de beste Breaker onder de 14 jaar gaan beide met een prijs van € 50 euro naar huis. Wil je mee doen aan de battles dan kan je inschrijven via houseofstyles.delft@gmail.com Het hele feest wordt begeleid door MC Tbone van House of Styles, vergeet niet het Instagram kanaal te volgen en op tijd je tickets te kopen. 
 
See you at the jam yooooo!

Festival Bont Blauw

Festival Bont Blauw

Gedurende twee weken vindt het multidisciplinaire Festival Bont Blauw in Theater de Veste plaats, met een reeks festivalavonden dat loopt van een band contest tot sing-a-long en van dance battles tot theateravonden. We vieren de amateurkunst in dit festival; voor en door inwoners van Delft. Doe mee!


Hartelijk dank

Dit festival wordt mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Delft, VSB Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, Fonds 1818, August Fentener van Vlissingen Fonds, Rabobank Kring Leiden-Haaglanden, Vrienden van Theater de Veste en de Businessclub Theater de Veste. Dank aan allen!