Oudejaarsconference - Wie het weet mag het zeggen

Najib Amhali
'Wie het weet mag het zeggen'
zo 3 okt 20:15
zo 3 okt ’21
20:15
  • zo 3 okt ’21
    20:15
    Theaterzaal

Najib gaat dit jaar voor het eerst een Oudejaarsconference doen. Uiteraard zullen daarin de belangrijkste gebeurtenissen van het afgelopen jaar voorbijkomen: de val van het kabinet Rutte, de bestorming van het Capitool, het EK voetbal, opnieuw de val van het kabinet Rutte, de Avondklok rellen maar ook de sneeuwpret, de Olympische spelen, de derde val van het kabinet Rutte, de verkiezingen en hoe het nu verder moet met de kabinetsformatie van het volgende kabinet Rutte.

Wie het weet mag het zeggen. Is het einde van Corona dan nu eindelijk in zicht? Wat voorspellen de geleerden? Alleen wie het weet mag het zeggen. Maar Najib zal vooral zijn eigen verhalen vertellen: Hoe hij zich hield tijdens de lockdown, hoe hij zich door het thuisonderwijs heen ploeterde, hoe hij pakketbezorgers tot wanhoop dreef of de Avondklok omzeilde. Wat hem opviel dit jaar, wat hem raakte en waar hij onbedaarlijk om moest lachen. Waar een goede Oudejaarsconference aan moet voldoen? Najib weet het. En hij gaat het zeggen.

[try-out | toegangsprijs inclusief drankje]


Bezoek ons met een coronatoegangsbewijs

Om voorstellingen in Theater de Veste te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Dit is een negatieve testuitslag (testbewijs) zijn, of een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dien je in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Lees meer...

Coronamaatregelen

We volgen de actuele richtlijnen en verplichtingen van onze branche-organisatie en de rijksoverheid. Mocht een voorstelling vanwege coronamaatregelen onverhoopt niet gespeeld kunnen worden, dan ontvang je je aankoopbedrag van je tickets retour. Lees meer...


Voor deze voorstelling geldt wel een geplaceerde zaal, in tegenstelling tot de andere voorstellingen dit najaar.


In Theater de Veste zorgt het luchtbehandelingssysteem voor optimale ventilatie en is de luchtverversing conform de bestaande eisen uit het bouwbesluit en de geldende landelijke richtlijnen van de rijksoverheid.


Foto: Inderinho Photography
Artwork: Arie Koomen