Highlight Delft Artist Talks

Daan Roosegaarde e.a.
vr 19 nov 20:00
vr 19 nov ’21
20:00
  • vr 19 nov ’21
    20:00
    Theaterzaal

Highlight Delft, en dus ook de Artist Talk is vanwege de nu geldende coronamaatregelen geannuleerd. Wij vinden dit erg jammer voor onze partner met wie wij erg prettig samenwerken. Kaartkopers worden zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht. Hieronder melden wij de info die door de organisatie van Highlight Delft naar buiten is gebracht.

Met pijn in ons hart moeten we mededelen dat Highlight Delft 2021 niet door gaat. Tijdens de persconferentie  is aangekondigd dat de komende drie weken er geen evenementen kunnen plaatsvinden na 18.00 uur. Highlight Delft komt het beste tot haar recht na zonsondergang, daarom zien we geen andere optie dan het evenement voor dit jaar te annuleren. We vinden dit ontzettend jammer, en we nemen zo snel mogelijk contact op met iedereen die verbonden is aan Highlight Delft of al een kaartje heeft gekocht.
 

Highlight Delft presenteert in Nieuw Delft en op de TU Delft Campus twintig unieke (kunst)werken op het raakvlak van kunst en technologie. Kom in Theater de Veste naar de Artist Talks met Daan Roosegaarde, Martin Bricelj Baraga en Frederik Ueberschär over het thema 'Reimagined Landscapes' van Highlight Delft.

Het festival zet de innovatie stad Delft in als platform om te experimenteren voor een gedeelde technologische toekomst. Bij Highlight Delft zie je toekomstvisies gebouwd met technologie die ons helpen onze gedeelde toekomst opnieuw samen vorm te geven. Dit roept vragen op als: Hoe kunnen we nieuwe omgevingen vormgeven met behulp van hedendaagse technologieën? Kunnen we (afval)materialen terugwinnen om een duurzame toekomstige wereld te modelleren? Wat voor soort interacties kunnen we bouwen in onze omgeving met behulp van nieuwe technologieën?

Keynote speaker Daan Roosegaarde

Keynote speaker Daan Roosegaarde staat internationaal bekend om zijn kunstwerken en technologische landschappen waarmee hij de wereld mooier en schoner maakt. Op het podium zullen twee van dit jaar deelnemende kunstenaars aanwezig zijn: Martin Bricelj Baraga – award-winning mediakunstenaar en curator die interactieve werken en sculpturen maakt die ruimtes tussen omgeving, natuur, technologie en mensen verkennen en Frederik Ueberschär – Duitse ontwerper, onderzoeker en maker met een interesse in de menselijke interactie met AI-technologieën en het gebruik van Machine Learning als een praktische design tool om maatschappelijke problemen aan te pakken. 

Tickets Highlight Delft kopen? 

Wil je naast de Artist talks ook Highlight Delft bezoeken dan raden we je aan een dagticket of passepartout & artits talk ticket te kopen via deze link.

Wanneer het ticket is aangeschaft, ontvang je een bevestiging via e-mail. Tijdens de openingstijden van Highlight Delft kun je dit digitale ticket inwisselen voor een bandje bij een van de Highlight district hubs of bij Theater de Veste op vrijdag 19 november.