Vielfalt

Jakop Ahlbom Company
ma 27 dec en di 28 dec
ma 27 dec ’21
en
di 28 dec ’21

Maak van deze Kerst eentje die je blijft herinneren, door iets heel bijzonders dat je samen meemaakt én deelt. Breng een bezoek aan de nationaal en internationaal gelauwerde voorstelling ‘Vielfalt’. Het was dé doorbraak van theatermaker Jakop Alhbom, die eerder voor zijn werk onze publieksprijs De Delftse Kijker won.

Keer op keer zijn wij sprakeloos, geraakt en vol verbazing na het zien van zijn werk. Het is een ode aan de fantasie en precies dat wat theater zo’n bijzondere en unieke kunstvorm maakt. 

Als in een surrealistische film word je meegevoerd in dansante duetten, magische trucs, acrobatiek, komische acts, illusionisme en pure slapstick. ‘Vielfalt’ tart de grenzen van onze verbeelding en verrijkt de fantasie. Een goochelaar laat een vrouw verdwijnen. Zij keert niet terug. Haar man doet alles om zijn geliefde terug te vinden en stapt de magische wereld van de goochelaar binnen. Hij komt terecht in een surreëel doolhof waarin illusie en werkelijkheid door elkaar lopen. Elke keer als hij haar lijkt te vinden, ontglipt ze hem. 

‘Vielfalt’ werd opgenomen in de selectie van het Nederlands Theaterfestival en door pers en publiek bejubeld. 

“Vielfalt is pure magie. Een op hol geslagen verbeelding, illusie en ‘doen alsof’ in optima forma” – de Volkskrant

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar. 

[toegangsprijs inclusief drankje]

Bezoek ons met een coronatoegangsbewijs

Om voorstellingen in Theater de Veste te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Dit is een negatieve testuitslag (testbewijs), of een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dien je in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Lees meer...

Coronamaatregelen

We volgen de actuele richtlijnen en verplichtingen van onze branche-organisatie en de rijksoverheid. Voor een prettig en veilig verloop, zijn de voorstellingen tot 1 januari 2022 ongeplaceerd. Je krijgt direct voorafgaand aan de voorstelling een plaats van ons toegewezen. Mocht een voorstelling vanwege coronamaatregelen onverhoopt niet gespeeld kunnen worden, dan ontvang je je aankoopbedrag van je tickets retour.

In Theater de Veste zorgt het luchtbehandelingssysteem voor optimale ventilatie en is de luchtverversing conform de bestaande eisen uit het bouwbesluit en de geldende landelijke richtlijnen van de rijksoverheid.