Moes (2-5 jaar)

Cas & Dies
wo 29 dec
wo 29 dec ’21

‘Moes’ is een poëtische peuter- en kleutervoorstelling boordevol fantasie. "Een lust voor oog, oor, neus en verbeelding." - Juryrapport VSCD

Op de vloer staat een appelboom en drie kastjes waarin allerlei keukengerei en gekke machines opgeborgen liggen. Maar als de kastjes opengaan, komen de spulletjes tot leven en nemen ze de kinderen mee in een verhaal dat gaat van appels tot Moes. De grote bewegingen en de verrassende geluiden spreken de peuters aan, de iets oudere kinderen genieten van het verhaal.

'Moes’ ontroert door de eenvoud en verrast in haar finesses en won daarmee de Zilveren Krekel 2017. 

Bezoek ons met een coronatoegangsbewijs

Om voorstellingen in Theater de Veste te bezoeken is het voor bezoekers vanaf 13 jaar om een geldig coronatoegangsbewijs te hebben. Voor kinderen onder de 12 jaar geldt dat zij niet verplicht zijn om zich te laten testen, echter is dit wel aan te raden. Een geldig coronabewijs is een negatieve testuitslag (testbewijs), of een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dien je in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Lees meer...

Coronamaatregelen

We volgen de actuele richtlijnen en verplichtingen van onze branche-organisatie en de rijksoverheid. Vooralsnog wordt bij de voorstellingen tot en met 1 november 2/3 van het aantal beschikbare kaarten verkocht. Voor een prettig en veilig verloop, zijn de voorstellingen tot 1 januari 2022 ongeplaceerd. Je krijgt direct voorafgaand aan de voorstelling een plaats van ons toegewezen. Mocht een voorstelling vanwege coronamaatregelen onverhoopt niet gespeeld kunnen worden, dan ontvang je je aankoopbedrag van je tickets retour.

In Theater de Veste zorgt het luchtbehandelingssysteem voor optimale ventilatie en is de luchtverversing conform de bestaande eisen uit het bouwbesluit en de geldende landelijke richtlijnen van de rijksoverheid.