The Stones vs The Beatles Battle

Harry Sacksioni, Syb van der Ploeg e.a.
za 27 nov 20:15
za 27 nov ’21
20:15
  • za 27 nov ’21
    20:15
    Theaterzaal

Deze muziekvete wil je niet missen, alleen al vanwege de geweldige gelegenheidsband van topmuzikanten. Voor wie was of ben jij?

De muziekvete die in de jaren 60 alle muziekliefhebbers tot op het bot verdeelde, doen we in Theater de Veste dunnetjes over. Voor wie ben jij? Je was óf fan van de rebelse Rolling Stones óf van de ogenschijnlijk keurige Beatles.

Ondanks dat beide bands lange tijd een goede verstandhouding hadden, probeerden ze elkaar op muzikaal gebied te overtreffen. In ‘The Stones vs The Beatles Battle’ komt deze ‘concurrentiestrijd’ aan bod, maar de beste songs van deze iconen uit de popmuziek voeren natuurlijk de boventoon.

De cast bestaat o.a. uit meestergitarist Harry Sacksioni, Manny Angeletti (internationaal Paul Mc Cartney’s bekendste vertolker), Edward Reekers, Hubert Heeringa, Maarten Molema én Syb - Mick- van der Ploeg.

[toegangsprijs inclusief drankje]

Bezoek ons met een coronatoegangsbewijs

Om voorstellingen in Theater de Veste te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Dit is een negatieve testuitslag (testbewijs), of een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dien je in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Lees meer...

Coronamaatregelen

We volgen de actuele richtlijnen en verplichtingen van onze branche-organisatie en de rijksoverheid. Mocht een voorstelling vanwege coronamaatregelen onverhoopt niet gespeeld kunnen worden, dan ontvang je je aankoopbedrag van je tickets retour.

In Theater de Veste zorgt het luchtbehandelingssysteem voor optimale ventilatie en is de luchtverversing conform de bestaande eisen uit het bouwbesluit en de geldende landelijke richtlijnen van de rijksoverheid.