Snowponies, een 'Merrie' Christmas

De Alex Klaasen Revue
do 4 nov 20:15 - 21:30
do 4 nov ’21
20:15 - 21:30
  • do 4 nov ’21
    20:15 - 21:30
    Theaterzaal

Wij hebben het voorrecht om als allereerste de nieuwste voorstelling van deze entertainer pur sang te kunnen presenteren. Alex Klaasen komt na het enorme succes van ‘Showponies 1 en 2’, met ‘Snowponies, een ‘Merrie’ Christmas’. 

Hét medicijn om je alvast voor te bereiden op de donkere dagen voor Kerst. Want ook deze show zit weer vol met hilarische sketches en muzikale hoogtepunten. Zoals de drie koningen die verdacht veel lijken op de Toppers, een clubje 'woke' kerstelfen, een battle tussen de os en de ezel in The Voice of Bethlehem, een vloggende kerstengel, de Limburgse Mariah Carey en een echte Duitse kerstmarkt.

Ook deelt Alex kerstpakketten uit aan het publiek, kookt hij een kerstdiner van 8-gangen voor de hele zaal en presenteert hij zijn gloednieuwe kerst CD ‘Santa Klaasen, met daarop de nu al klassieke kersthits ‘Oh ragoutbakje’, ‘Witte kerst m’n reet’ en ‘Rendier Rendang’.

[try-out | toegangsprijs inclusief drankje]

Bezoek ons met een coronatoegangsbewijs

Om voorstellingen in Theater de Veste te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Dit is een negatieve testuitslag (testbewijs), of een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dien je in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Lees meer...

Coronamaatregelen

We volgen de actuele richtlijnen en verplichtingen van onze branche-organisatie en de rijksoverheid. Voor een prettig en veilig verloop, zijn de voorstellingen tot 1 januari 2022 ongeplaceerd. Je krijgt direct voorafgaand aan de voorstelling een plaats van ons toegewezen. Mocht een voorstelling vanwege coronamaatregelen onverhoopt niet gespeeld kunnen worden, dan ontvang je je aankoopbedrag van je tickets retour.

In Theater de Veste zorgt het luchtbehandelingssysteem voor optimale ventilatie en is de luchtverversing conform de bestaande eisen uit het bouwbesluit en de geldende landelijke richtlijnen van de rijksoverheid.