De Diwali Show

Narsingh Balwantsingh & Roué Verveer, e.v.a.
“De overwinning van het goede over het kwade"
za 30 okt 20:15
za 30 okt ’21
20:15
  • za 30 okt ’21
    20:15
    Theaterzaal

Kerst, Pasen, Suikerfeest, Hemelvaart, Chinees Nieuwjaar... DIWALI! Elk jaar vieren miljoenen Hindoes wereldwijd Diwali. Ook wel bekend als het ‘Lichtjesfeest’. Een prachtige feestdag waarop de overwinning van het goede op het kwade wordt gevierd. Kom alles te weten over Diwali, luister naar prachtige verhalen, lach om grappen, geniet van mooie dans- en zangoptredens, lekkere hapjes en vier al het goeds in je leven tijdens De Diwali Show!

Presentator Narsingh Balwantsingh en cabaretier Roué Verveer slaan de handen ineen en maken samen een uitbundige en gezellige Diwali theatershow! Geschikt voor jong, oud, Hindoes, atheïsten, anders gelovigen, gezinnen, stelletjes, vrienden.. iedereen!  Met dans o.l.v. choreografe Kalpana Raghuraman, zang van Madhu Lalbahadoersingh en Lucky Singh, en muziek verzorgd door De Diwali live band o.l.v. Setish Bindraban, bekend van Sabroso!

Kom genieten van indrukwekkende optredens, mooie verhalen en uiteraard ook veel grappen.

Bezoek ons met een coronatoegangsbewijs

Om voorstellingen in Theater de Veste te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Dit is een negatieve testuitslag (testbewijs), of een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dien je in de CoronaCheck-app of geprint via www.coronacheck.nl in een QR-code om te zetten. Lees meer...

Coronamaatregelen

We volgen de actuele richtlijnen en verplichtingen van onze branche-organisatie en de rijksoverheid. Voor een prettig en veilig verloop, zijn de voorstellingen tot 1 januari 2022 ongeplaceerd. Je krijgt direct voorafgaand aan de voorstelling een plaats van ons toegewezen. Mocht een voorstelling vanwege coronamaatregelen onverhoopt niet gespeeld kunnen worden, dan ontvang je je aankoopbedrag van je tickets retour. Lees meer...

In Theater de Veste zorgt het luchtbehandelingssysteem voor optimale ventilatie en is de luchtverversing conform de bestaande eisen uit het bouwbesluit en de geldende landelijke richtlijnen van de rijksoverheid.