Zondagochtendconcert

Alma Quartet
Met leden van het Koninklijk Concertgebouworkest
zo 12 sep 11:30 - 12:40
zo 12 sep ’21
11:30 - 12:40
 • zo 12 sep ’21
  11:30 - 12:40
  Theaterzaal
  Geweest

We trappen het kamerconcertseizoen af met een van de beste kwartetten van Nederland. Wat goed is, komt snel. Meteen bij de oprichting in 2014 verwierf het Alma Quartet een reputatie als een van de meest opwindende strijkkwartetten, en spelen ze op de grote internationale podia.

Het kwartet, bestaande uit leden van het Koninklijk Concertgebouworkest, vormt een hechte eenheid en verrast graag door avontuurlijke samenwerkingen aan te gaan. De internationale pers kwam superlatieven tekort toen het Alma Quartet, in 2017 hun cd met kwartetten van Schulhoff uitbracht. Live zijn ze minstens zo goed. 

Programma:  Webern, Langsamer Satz, Korngold, strijkkwartet  #2 op 26, Beethoven, Op. 127


[toegangsprijs inclusief koffie/thee]

Beperkte bezoekerscapaciteit

Dit zondagochtendconcert heeft een beperkte bezoekerscapaciteit van maximaal 105 bezoekers, u heeft voor dit concert geen coronatoegangsbewijs nodig (het coronatoegangsbewijs wordt wel gehanteerd bij voorstellingen v.a. 18 september in Theater de Veste). We vragen u om de 1,5 meter maatregel in acht te nemen. 

Informatie voor bezoekers van het concert

 • We vragen u om minimaal 30 minuten voor aanvang aanwezig te zijn (de deuren van ons theater zijn vanaf 10.30 uur geopend). Het concert vangt om 11.30 uur aan.
 • Voorafgaand aan het concert ontvangt u van ons een kopje koffie of thee.
 • Het concert heeft geen pauze en is omstreeks 12.40 uur afgelopen.
 • Uw ticket(s) is/zijn ongeplaceerd, u krijgt van ons een zitplaats in de zaal toegewezen. Mocht u slecht ter been zijn, geef dit dan bij binnenkomst in ons theater door aan een van onze medewerkers.
  De garderobe is helaas gesloten en we vragen u jassen en (kleine) tassen mee te nemen in de zaal.
 • Het desinfectieprotocol is extra aangescherpt. Zo worden deurklinken, leuningen en toiletten extra vaak gereinigd.
 • Het luchtbehandelingsysteem in ons gebouw zorgt voor een optimale ventilatie en luchtverversing. 


Wij zijn erg blij dat we u en medebezoekers, plus de musici weer mogen ontvangen en houden ons aan de richtlijnen van de overheid en onze branche-organisatie. We vragen uw begrip voor bovenstaande maatregelen en hopen bovenal dat u geniet van uw bezoek.

Programma

Programma:  Webern, Langsamer Satz, Korngold, strijkkwartet  #2 op 26, Beethoven, Op. 127