Best of...

Ton Kas
za 2 okt 20:15 - do 21 okt 21:35
za 2 okt ’21
-
do 21 okt ’21
Vanaf 20:15
  • za 2 okt ’21
    -
    do 21 okt ’21
    Vanaf 20:15
    Theaterzaal

Fantastische, hilarische en tot de nok toe gevulde avonden waren het, de eerdere voorstellingen van deze moppentapper. En dan nu een Best Of! De beste fragmenten uit de eerdere drie shows gaan de revue nog ‘ns passeren. 

Aan de opzet verandert nul komma nul: het wordt wederom een totaal mallotige, melige avond. Dus het hele arsenaal aan kleinburgers, mislukte huwelijken, kwellende schoonmoeders enzovoort wordt weer uit de kast getrokken. Grof en overdreven tot en met! Pure flauwekul, die niemand persoonlijk hoeft op te vatten - óók wel ‘ns leuk, voor de verandering.

Ton Kas maakte met Diederik Ebbinge, Henry van Loon en Eva Crutzen de geweldige satirische tv-talkshow Promenade, ‘ongemakstelevisie van het zuiverste soort’ (NRC).

[toegangsprijs inclusief drankje]

Bezoek ons met een coronatoegangsbewijs

Om voorstellingen in Theater de Veste te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Dit is een negatieve testuitslag (testbewijs), of een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dien je in de CoronaCheck-app of geprint via www.coronacheck.nl in een QR-code om te zetten. Lees meer...

Coronamaatregelen

We volgen de actuele richtlijnen en verplichtingen van onze branche-organisatie en de rijksoverheid. Voor een prettig en veilig verloop, zijn de voorstellingen tot 1 januari 2022 ongeplaceerd. Je krijgt direct voorafgaand aan de voorstelling een plaats van ons toegewezen. Mocht een voorstelling vanwege coronamaatregelen onverhoopt niet gespeeld kunnen worden, dan ontvang je je aankoopbedrag van je tickets retour. Lees meer...

In Theater de Veste zorgt het luchtbehandelingssysteem voor optimale ventilatie en is de luchtverversing conform de bestaande eisen uit het bouwbesluit en de geldende landelijke richtlijnen van de rijksoverheid.