Boekpresentatie 'Alle kleuren van de nacht'

Sanne Helbers
Debuutroman van Sanne Helbers
ma 14 jun 17:00 - 18:00
ma 14 jun ’21
17:00 - 18:00
  • ma 14 jun ’21
    17:00 - 18:00
    Theater de Veste

 'Alle kleuren van de nacht' is de debuutroman van Sanne Helbers en binnenkort in alle boekhandels te koop. Helbers is een bekende van Theater de Veste, want deze – programmamaker voor Studium Generale TU Delft - maakt maandelijks met ons het debat- & collegeprogramma Filosofisch Café. Sanne schreef een prachtige roman over een zoektocht naar liefde, identiteit en betekenis in India.

Helena vindt het leven lastig. Of in ieder geval om het zo te leven dat ze geen leegte voelt. Ze worstelt bovendien met een aanhoudende depressie die van tijd tot tijd de kop opsteekt. Online ontmoet ze Raavi, een fotograaf uit India, en er ontstaat een intensief contact. Rigoureus besluit ze naar Azië af te reizen. Haar eerste bestemming is Mumbai, om Raavi te ontmoeten. Wanneer Raavi een jonge vrouw blijkt te zijn, is Helena’s verwarring groot. Ze trekken een aantal dagen met elkaar op en Helena realiseert zich dat ze ook voor een vrouw intense, hevige liefde kan voelen. Maar Raavi’s seksuele identiteit vormt een bedreiging voor haar eigen veiligheid en die van haar dierbaren. Helena moet een keuze maken tussen twee levens en twee continenten, vechtend tegen de leegte en de absurditeit van het bestaan.

Kijk mee via livestream 

Bij de presentatie ontvangen we live een aantal gasten en zal Sanne vertellen over haar boek. Het event is ook gratis mee te kijken via een livestream. Op de dag zelf vind je hier de link naar de stream. Wij hopen je live of digitaal te ontvangen. 

Klik hier voor de link naar de livestream.

We zijn trots op Sanne en wensen haar veel succes!