2636

René van Meurs
ma 2 mei - di 3 mei
ma 2 mei ’22
-
di 3 mei ’22

René van Meurs komt na het succes van ‘Hunkert’ met zijn vijfde cabaretvoorstelling ‘2636’. Waar deze titel vandaan komt, zal voor onze bezoekers geen groot geheim zijn. Het geboortedorp van René, Schipluiden, is een bijzondere plek. 

Als iets verkeerd gaat, dan krijg je de wind van voren. Maar als ze in je geloven, staat de wind vol in je rug. Het kan er overigens ook windstil zijn. De ideale plek om je voor te bereiden op een nieuwe storm. Want Van Meurs staat aan het begin van een nieuwe levensfase. Het is tijd om verantwoordelijkheid te nemen, volwassen te worden. Maar wat als je daar nog niet klaar voor bent en gewoon lol wilt trappen? Laat René er maar een avond over vertellen. Zijn eerlijke verhalen en hilarische anekdotes zitten altijd bomvol steengoede grappen.

Of zoals ze in Schipluiden zeggen: “Heemaal goud joh!”


Over René van Meurs:

René van Meurs is lid van comedycollectief Comedytrain. Hij won de jury- en publieksprijs van Cameretten, toerde met drie avondvullende programma’s langs uitverkochte zalen en met zijn vorige voorstelling Ik beloof niks werd hij zelfs genomineerd voor de Neerlands Hoop 2018.